Cool za tankoću

Uz „debljinu“ od samo 4,8 mm na ivicama, i „debljinom“ kućišta od 7,99 mm, Coolpad Porto je jedan od najtanjih telefona dostupnih na tržištu. Njegova ergonomski zaobljena pozadina, i izbor lakih materijala izrade, čine da ovaj telefon ima samo 119 grama, što ga čini izuzetno prijatnim za nošenje.

Porto

Cool za odličan Selfi

Telefon uz svoju 5 MPx prednju i 8 MPx glavnu kameru sa LED blicem obezbeđuje slike odličnog kvaliteta. A za taj perfektan noćni selfi, napravili smo kameru koja dozvoljava propuštanje više svetla (f/2.2, uz BSI senzor), i za više prijatelja na slici (širi ugao slikanja objektivom od 28 mm).

Porto

Cool za Pametnu kuću

Kako vam se čini da menjate programe na svom TVu koristeći svoj Coolpad telefon? Da li biste želeli da promenite visinu temperature na svom klima uređaju? Uz samo tri jednostavna koraka, povezaćete se putem svog Coolpad telefona na kućne aparate i kontrolisati bilo koji od njih, koristeći IR daljinsko upravljanje.

Porto

Cool za Pametne poteze

Napravi potez na ekranu i otvori aplikaciju. Da otvoris panel za pozivanje, napiši slovo „C“. Da otvoriš internet pretraživač, napiši „E“. Da pustiš muziku, napiši „M“.

Porto
Porto
Porto
Porto
Porto
Porto
Porto
Porto
Porto

Maloprodajni partneri

Visit your country site