Cool za Tanko

Sa debljinom od samo 4,8 mm na rubovima i debljinom kućišta od 7,99 mm, Coolpad Porto je jedan od najtanjih mobilnih uređaja koji su dostupni na tržištu. Zbog njegove zaobljene i ergonomske pozadine, te izbora lakih materijala – teži samo 119 grama, zadovoljstvo je držati ga u rukama.

Porto

Cool za Odličan Selfie

Kamera od 5 Mpx sprijeda, te glavna kamera od 8 Mpx sa LED bljeskalicom omogućuju slike odlične kvalitete. A za onaj savršeni noćni selfie, izradili smo kameru koja omogućava prolaz više svjetlosti (f/2.2, BSI senzor) i veći raspon kojim u sliku stane više tvojih prijatelja (širokokutna leća 28 mm).

Porto

Cool za Pametan Dom

Što misliš o promjeni TV programa sa tvog Coolpada? Ili bi možda želio promijeniti temperaturu na svom klima uređaju? U samo tri jednostavna koraka, možeš kontrolirati bilo koji uređaj u svom domu koji koristi IR daljinsko upravljanje.

Porto

Cool za Pametne Geste

Ispiši prstom na ekranu znakovnu gestu za pokretanje aplikacije na čekanju. Za otvaranje izbornika za pozivanje, ispiši “c”. Za pokretanje Internet pretraživača, ispiši “e”. Za igranje sa muzikom, ispiši “m”.

Porto
Porto
Porto
Porto
Porto
Porto
Porto
Porto
Porto
Visit your country site